sobota 18. dubna 2015

Michael Carvan z VTI v DVTV o tom, jak se z prasečí kejdy dělá pitná voda

2 komentáře:

  1. Jsem hrozně ráda, že máme vlastní studnu. O takovýchto věcech je lepší nevědět :-) . Vodu ještě filtrujeme přes filtrační konvici, takže je pak ještě čistší :-) . Objednávám do ní filtry Brita Maxtra Hard Water a voda chutná i mě, a to jsem čistou vodu nikdy nepila :-) .

    OdpovědětVymazat
  2. No jako občas je to s tou vodou složité. Já jsem docela rád, že máme vlastní vodu. K ní ještě máme molekularni vodik, který nás udržuje s partnerkou oba dva zdravé a s dobrou imunitou. :) Ale hlavně máme štěstí s tou vlastní studnou, ve které nám rozbory naměřili vodu, která se dá srovnávat třeba s kojeneckou. Takže sama o sobě je zdravá a moc čistá. :)

    OdpovědětVymazat